Nieuwsoverzicht

Naast onze nieuwe houtaankopen waarover wij u op de hoogte stellen, kunt u ons ook volgen via het Homé Hout nieuwsoverzicht. Hier worden niet alleen de leukste nieuwtjes betreft ons bedrijf met u gedeeld, maar ook houdt ons team u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de houtbranche.

Wilt u graag weten welk hout wij binnenkort verwachten, klik dan hier. 

 

Veel leesplezier! 

 

Maandag 23 december t/m woensdag 1 januari zijn wij gesloten in verband met de voorraadopnames, kerstdagen en oud & nieuw. Wij wensen u alvast fijne kerstdagen en een geweldig nieuwjaar!

"De termen hardhout en zachthout kunnen wel eens wat verwarring veroorzaken, omdat deze termen niets zeggen over de hardheid van het hout maar enkel over de boomsoorten."

Vandaag, vrijdag 11 oktober, is het Coming Out Day!
Op deze dag staat de bevordering van de sociale acceptatie, veiligheid en weerbaarheid van lesbienne's, homo's en transgenders centraal.

Steeds meer meubelfabrikanten bieden meubels in “Mangohout” aan. Ook wij krijgen regelmatig de vraag of wij handelen in “Mangohout”, waardoor wij iets meer onderzoek naar dit hout hebben gedaan. 

Beuken is één van onze specialiteiten. Ons bekantrecht hout komt uit Bosnië. Bosnië is één van de beste groeigebieden voor Beuken.Het hout is zeer egaal van kleur en hoeft niet na gesorteerd te worden op kleur.